Wheels Nat`s Barkarby 2011

By 11/01/2012 Meets No Comments

Dags för lite sommarbilder i vintermörkret!

CCW och Wheels Nat`s krockade I år för vår del, eftersom vi var uppe på CCW packade vi ihop redan på Fredagen och började färden hemmåt, för att kunna glida in genom portarna på Wheels Nat`Barkarby på Lördagsmorgonen.

Väl inne på träffen hade WPC klubben ordnat med träff yta där vi gled in och ställde upp Challengern. Ställde upp stolar och bord och avnjöt en morronfika medan vi kollade på andra fina jänkare som rullade in i jämn ström.

Efter gofika var det dags för en tur till swapet som alltid är placerat på flygrakan där allt händer, personligen tycker jag att det är mest krimskrams, hade önskat att det kunde vara mer bilrelaterade prylar på swapet! Vi hittade som vanligt LarsGarage som säljer försäljningsbrochyrer mm… såklart stannade vi och surrade en stund.

Längre bort på rakan stod finbilarna uppradade, b.l.a. Peters mycket coola 70 Challenger, var givetvis tvungen och knäppa några bilder, passade även på och fota Ingemars HEMI matade GTS Dart.

Tillbaka vid Challengern tog vi en fika med Andy och Veronica, dom hade bestämt att visa upp deras AAR Cuda på bedömning senare på eftermiddagen.

Vid 3-tiden rundade vi av och åkte hem en stund innan avfärd in mot stan och Stockholm cruising…
Grattis Andy till Ten Outstanding Cars!